Üretim Sürecimiz

Besleme ve Bakım

Kesilecek hayvanların beslenmesini ve bakımını veteriner kontrolünde yakından takip ederiz

Kesim

Bu adımda, hayvanlar hijyen standartlarında güvenli bir şekilde kesimi yapılır.

Paketleme ve Etiketleme

Elde edilen et ürünleri, paketlenir ve etiketlenir. Bu etiketlerde ürünün içeriği, son kullanma tarihi ve diğer önemli bilgiler yer alır.

Kalite Kontrol

Tüm üretim aşamalarında kalite kontrol yapılır. Et ürünlerinin kalitesi, tazelikleri ve güvenliği sürekli olarak izlenir.

Depolama ve Dağıtım

Et ürünleri, uygun sıcaklık ve nem koşullarında depolanır ve dağıtılır. Dağıtım ağı, müşterilere ulaşması için ürünlerin taşınmasını sağlar.

Gıda Güvenliği ve Denetimler

Gıda güvenliği standartlarına ve yerel düzenlemelere uygunluk için düzenli denetimler yapılır.

İş Sağlığı ve Güvenliği:

Çalışanların güvenliği ve iş sağlığına yönelik önlemler alınır ve işçi sağlığı denetlenir.